Segla utan att kunna segla

Man kanske har ett stort intresse för att vara ute på havet och skulle vilja lära sig segla. Men vi vet hur det är man har lite tid och det gäller att man är en passionerad person om man ska hålla på med segelbåtar och lära sig att segla. Nu kan du segla utan att kunna segla. Fortsätt att läsa vår artikel så får du veta hur!

Segla i Stockholms skärgård

Nu kan du på sajten Happy Day hitta dagsturer med segelbåt där du får kliva på och uppleva Stockholms skärgård från sin bästa sida. Detta kanske är något som skulle passa dig som har ett intresse för segling och havet utan att kunna något om segling. Vad sägs om en dag i vår vackra skärgård med allt vad som erbjuds. Det läggs till vid någon kobbe eller vid någon gästhamn där lunch intas. Du får erfarenhet av att vara ute till havs och se vad segling innebär.  Segelbåten styrs av van skeppare.

Segla i Kroatien

Om man vill så kan man boka en resa till Kroatien och där kliva på en chartrad segelbåt med skeppare och personal som behövs för en härlig seglats bland öar kring Kroatien. De finns 1244 öar att besöka och av dessa så är 67 bebodda. Nu kanske man inte hinner besöka alla öar men skepparen har garanterat redan gjort klart en rutt som man sent kommer att glömma. Det finns färdiga krysskoncept att välja på upp till 8 dygn om man önskar så. Då man inte kan segla kan detta vara en upplevelse värd att prova på.