Motorbåtar

Motorbåtar är något de flesta tycker om. Med en motorbåt kan du på ett mycket enklare sätt ta dig dit du vill på sjön eller havet. De är rejält mycket enklare att kontrollera än en segelbåt och när det kommer till motorbåtar finns det många olika typer.

Motorbåtar som möts

En del tycker att fart är det viktigaste. För att ha en stor båt som ändå är snabb krävs det att du betalar lite extra. De flesta som vill ha en snabb båt brukar därför välja att köpa en lite mindre som inte kräver samma motorprestanda som en stor. En liten båt saknar så klart de fördelar som en stor båt kan ha. Många större och lite finare båtar brukar ha en inombordsmotor. De är ofta lite dyrare än utombordsvarianterna. Det gäller att prioritera utifrån budget och önskemål.

En typ som är väldigt vanlig och populär är Jodabåtarna. Joda är en norsk båttillverkare, men båtarna är också vanliga i Sverige. En Jodabåt kan kosta något mer än de väldigt billiga båtmärkena men då får du också en hög kvalitet och kan räkna med att den kommer hålla länge. Joda tillverkar många båtar som är lite mindre och lätta att manövrera. Om du vill ha en båt du kan övernatta i finns det också många Joda-alternativ då de har ett väldigt brett sortiment.