Kändisar som gillar båtar

Friheten som båtar ger är något som de flesta människor uppskattar, oavsett om du föredrar en liten roddbåt, en smäcker segelbåt eller en snabb motorbåt. Båtar kan ofta bli väldigt dyra, särskilt när det kommer till större båtar som erbjuder möjlighet till övernattning.

Boats

Lyxjakterna kallas ofta för ”Rolls Roycen inom båtvärlden” och redan namnet avslöjar båttypens exklusivitet och den höga prislappen. Det gör att det bara är väldigt välbärgade personer som har råd med dem. Båtar är en populär hobby för många kända personer, till exempel idrottare och det är inte svårt att förstå varför.

En av de lyxigaste båtarna tillhör fotbollsstjärnan Roman Abramovich. Hans megayacht, döpt till Eclipse, är 162, 5 meter lång och har bio, pool och alla lyxtillbehör du kan tänka dig (och säkert några till). Förutom det har han även en mini-ubåt.

Ilskeutbrott till havs

En kändis som hamnat i blåsväder efter en båtincident är en stjärna inom Ultimate Fighting Championship, nämligen Donald Cerrone. Han hamnade nämligen i rätten efter att ha fått ett utbrott och slagit till en person ute på en båttur i ett så kallat ”boat rage”. Det ansågs extra alvarligt eftersom Donald Cerrone anses vara en av de bästa boxarna i världen efter hans många och goda UFC-meriter. Hans nävar kan döda.

Fascinerande att se kändisarnas lyxjakter

Det kan vara väldigt underhållande att se kändisarnas jakter, i vissa fall är de extremt lyxiga och dyra att det är svårt att tänka sig att de finns på riktigt. En av de allra mest imponerande lyxjakterna är den kände filmregissören Steven Spielbergs ”Seven Seas”.

Det är en lyxjakt med stora soldäck, pool och andra bekvämligheter. Seven Seas består av flera våningar och det tillsammans med den imponerande längden på 86 meter gör att han inte behöver oroa sig för att utrymmet inte räcker till. Ombord finns självklart en stor bio av högsta kvalitet. Du kan se bilder på Spielbergs lyxjakt tillsammans med många andras här.

Några andra imponerande lyxjakter tillhör Tiger Woods, Bono från U2, Johnny Depp och Eric Clapton.