Hjälp vid juridiska frågor

Vi kan alla hamna i situationer som vi inte kan lösa på egen hand. Tvister kan uppstå vid köp av segelbåt eller annan typ av båt. Det kan till exempel handla om juridiska frågor. Det kan vara så att du kan behöva ta hjälp av en jurist eller en advokat och då är det bra om du har rättsskydd i din egen hemförsäkring.

Har du däremot inte det, kan du ibland få hjälp här.

Fasta avgifter

Rådgivare finns både på nätet och med kontor i olika städer i Sverige. Att anlita sig av en sådan behöver inte bli dyrt. Bland annat för att de kontrollerar din inkomst, och sedan räknar ut arvodet du ska betala, utifrån din senaste allmänna självdeklaration. Många tjänster kan du dessutom få till fast avgift.

Enkelt att få kontakt

Det enklaste du kan göra är att skicka in din fråga via mejl, eller ringa direkt till deras telefonsvarare och tala in ditt ärende. Du kommer att få obegränsad tid på dig att prata, så du behöver inte känna dig stressad. Tala bara i normal hastighet, och försök lämna så mycket information och detaljer som möjligt. Du kommer därefter att bli kontaktad av dem på samma sätt som du kontaktat dem.

Du ska alltid kunna känna dig 100 % nöjd, annars får du pengarna självklart tillbaka