Få ordning på kroppen inför sommarens äventyr

Sommaren är en perfekt årstid för utomhusaktiviteter. I och med det vackra vädret och längre dagar är människor ofta mer fysiskt aktiva just under sommaren. Att komma ut med båten, segla och bada är bland de trevligaste aktiviteterna du kan njuta av under dessa underbara månader.

Redo inför sommaren

Lider du av kroniska besvär eller har du sporadisk smärta i nacke och rygg kan det vara en bra idé att förbereda kroppen inför sommaren i god tid. På så sätt kan du förebygga eventuella besvär. Med hjälp av träning och en rad olika specialutvecklade behandlingar kan du således få de bästa förutsättningarna inför sommarens äventyr. Du kan lära dig att själv bryta smärttillstånd och spänning i muskler genom stretching och på så sätt undgå besvär. Därmed slipper du oroa dig för att du ska få akut smärta under din semester.

Träning och behandling

För att få rätt diagnos och påbörja en effektiv träning behöver du en undersökning och analys. Hos en naprapat kan du få ett personligt program för träning och kompletterande behandlingar som kan hjälpa dig till en smärtfri vardag och semester. På Muskelcentrum kan du ta del av välbeprövade metoder och behandlingsformer.